Voorwoord

Je voelt het aan alles, de vakantie is bijna voorbij. Overal begint het te kriebelen om terug van start te gaan. De Gympies (dans, turnen en trampoline) houden op 8 september hun traditionele dans- en turninstuif. (Het programma vinden jullie eveneens op onze website) Omwille van de verbouwingswerken aan de sporthal in Hoeilaart zal onze dans-en turninstuif plaatsvinden op het Stationsplein  in de Markthalle van Overijse.

Iedereen kan komen proeven van de sportmogelijkheden die de club te bieden heeft en die zijn veelvuldig.

 
De Europese kampioenschappen turnen zijn nog niet zo lang afgelopen met een schitterende gouden medaille voor Nina Derwael. Wij hopen dat dit een boost zal geven voor het turnen en dat wij zoals vorig seizoen heel wat kinderen en jongeren mogen verwelkomen bij onze dans- en turnclub.

Ondertussen heeft het bestuur niet stilgezeten en kunnen we jullie met enige fierheid onze vernieuwde website voorstellen met als belangrijkste wijziging dat voortaan alle inschrijvingen online zullen gebeuren.  

  
De Gympies tellen meer dan 650 leden en nemen heel veel hooi op de vork. Knap dat een groep vrijwilligers deze vereniging sterk houdt. Als voorzitter wens ik alle turners, dansers en trainers in ieder geval een leuk nieuw seizoen!

Patrick Demaerschalk

Gsm : 0475974714

Patrick Demaerschalk