Laatste nieuws:

Lees hieronder het laatste nieuws van onze club.

Info volgend seizoen 

Hier vind je de belangrijkste informatie van het volgende seizoen. Voor meer informatie, bekijk ons aanbod! 

 

Moederdag 🧺

Mama’s… ze zijn zo lief! En ze zijn, net als onze competitiegymnasten, niet uit evenwicht te brengen! Verras daarom jouw straffe mama met een ontbijtmand voor Moederdag. Zo steun je ook onze competitiegymnasten! Alvast bedankt en alvast proficiat aan alle mama’s!!

https://www.trooper.be/moederdagontbijt-de-gympies/

 

Brevettendag!!!

Beste leden en ouders,

Wil jij al je strafste toeren laten zien en zo een medaille behalen? Schrijf je dan in voor onze brevettendag op 4 mei!

Brevettendag? Wat is dat eigenlijk?
Alle gymnasten van onze recreatieve groepen voeren een reeks opgelegde oefeningen uit. Na afloop ontvangen zij een medaille voor hun topprestatie!

Meedoen? Hoe kan ik inschrijven?
Alle gymnasten moeten zich vooraf inschrijven en dienen aanwezig te zijn volgens bovenstaande dagindeling. Inschrijven kan via deze link: Inschrijving Brevettendag

Benieuwd of supporteren?
Ook broers/zussen, ouders en grootouders zijn die dag meer dan welkom. Tickets zullen te koop zijn vanaf 25 maart 2024.

De ticketverkoop voor de Brevettendag is gestart. Via volgende link kan je tickets bestellen: https://www.trooper.be/brevettendag-2024

Ticketprijs supporters:

  • Voor- of namiddag: 6 euro
  • Hele dag: 10 euro
  • Kind -12 jaar: 3 euro

 

 

Pasta Party!!!

Steun onze club, kom langs op onze pasta party op 8 oktober 2023!

Keuze uit verschillende gerechten, ook glutenvrij. Reserveer alvast je plaats via volgende link: RESERVEER

 

13/09/2023: Nieuw seizoen info

Er is geen les tijdens het druivenfestival in Hoeilaart van vrijdag tot en met maandag! 

 

01/09/2023: Nieuw seizoen info

Beste leden en ouders,

De start van het nieuwe seizoen is in aantocht, wij hebben er alvast heel veel zin in! Hieronder vind je de belangrijkste informatie. 

  1. Op zaterdag 02/09 vindt de officiële opening plaats van de nieuwe turnhal in samenwerking met de gemeente. Van 10-11u geven enkele gymnasten een demonstratie met special guest Average Rob. Daarna volgt de officiële inhuldiging van 11u-12u30 met een hapje en drankje vanaf 12u30. Aansluitend, van 13u30 tot 15u30 is iedereen welkom op onze jaarlijkse instuif. De affiche met alle informatie kan je terugvinden in bijlage.
  2. Vanaf maandag 04/09 starten alle lessen. 
  3. De volledige kalender vind je terug in bijlage en op onze website. Belangrijke data, evenementen, … communiceren we telkens ook via mail en Facebook. (Tip, voeg info@gympiesvzw.be toe aan je contacten, zodat de mails niet in de spam terechtkomen.)
  4. Tijdens het Druivenfestival in Hoeilaart is er geen les (van 15 tot en met 18 september) 
  5. In bijlage vind je het intern reglement en de ethische gedragscode voor zowel sporters als ouders, gelieve deze na te lezen.  

We geven ook graag nog volgende informatie mee: 

Van maandag 4 tot en met donderdag 14 september wordt een verkeerseiland aangelegd in de Overijsesteenweg ter hoogte van de fietsersbrug aan de sport- en jeugdsite Koldam. Hierdoor wordt de Overijsesteenweg in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer vanaf het kruispunt met de Kapelstraat tot en met het kruispunt met de A. Biesmanslaan.

 

  • De omleiding richting Overijse via de R. Lauwerstraat blijft gelden. Let op: de R. Lauwerstraat is momenteel een fietsstraat met een snelheidsbeperking van 30 km/uur. Fietsers mogen niet ingehaald worden.
  • De uitgebreide uitleg over de omleidingen richting centrum Hoeilaart voor voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer staat op onze website, samen met de omleidingsplannen: Overijsesteenweg onderbroken door aanleg verkeerseiland | Gemeente Hoeilaart

 

Enkele vaak gestelde vragen: 

 

Kan ik een attest krijgen voor de mutualiteit?

Ja, dit wordt automatisch via mail verzonden eind september.

 

Kan ik een fiscaal attest krijgen? 

Fiscale attesten worden enkel uitgedeeld voor kampen, niet voor lessen doorheen het jaar.

 

Welke kledij moet ik dragen?

Voor de turnlessen is sportieve kledij voldoende, je mag ook een turnpakje dragen. Geen sokken, wel turnpantoffels of blote voeten. We dragen ook geen sieraden, voor de veiligheid van de gymnast en trainer.

 

Waar gaan de lessen door?

Alle turnlessen voor peuters, 1e, 2e kleuterklas en freerunning gaan door in de sporthal (Koldamstrraat 9a, zaal: sporthal). G-Gym gaat door in de sporthal van Sint-Clemens. Alle andere turn- en trampolinelessen gaan door in de nieuwe turnhal (Koldamstrraat 9a, zaal: turnhal). De lessen voor volwassenen gaan door in de polyvalente zaal bovenaan in de Koldam site (Koldamstrraat 9a, zaal: polyvalente zaal boven).

 

Heb je nog een andere vraag? Kijk dan zeker op de contact pagina van onze website. 

 

Tot in de sporthal!

De Gympies Hoeilaart

 

09/07/2023: Nieuw seizoen info

Inschrijvingen 2023-2024

Vanaf vrijdag 7 juli starten de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen. Onze huidige leden krijgen voorrang. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 19 juli. Schrijf je dus zeker voor deze datum in. Inschrijven kan enkel via onze website www.gympiesvzw.be .

Nieuw aanbod

Zoals jullie hopelijk al weten is de nieuwe turnhal klaar! Een nieuwe turnhal vraagt een nieuwe aanpak. Daarom hebben afgelopen maanden hard gewerkt om ons aanbod volledig te vernieuwen en uit te breiden. Bekijk dit zeker voor je inschrijft, zodat je de juiste groep kiest.

Opening & instuif

Zet alvast 02/09/2023 in je agenda. Dan knallen we met een opening om U tegen te zeggen, samen met Average Rob. En naar jaarlijkse gewoonte organiseren we aansluitend ook onze instuif! De lessen starten vanaf 04/09.

Link naar het event : KLIK HIER