Lessen, uren en prijzen

Hieronder vind je een overzicht van alle lessen die wij aanbieden. Dit aanbod geldt voor het seizoen van 2024 - 2025.

De lessen starten 24/09/2024 en lopen tot en met 31/05/2025 voor de jeugdgroepen. De volwassenen-, freerunning- en competitiegroepen trainen tot eind juni.

PROEFLES: Je kan een gratis proefles volgen voor recreatieve groepen alvorens in te schrijven. Je mag gewoon langskomen en deelnemen aan een les. Je hoeft dit niet via mail op voorhand te laten weten. Laat het gewoon bij de start weten aan de trainers van de groep.

Het aanbod is vernieuwd, kijk het goed na alvorens in te schrijven.

Geen lessen tijdens schoolvakanties of op feestdagen.

 

Turnen

G-Gym

Freerunning

Trampoline

Volwassenen

Lessenreeks toestelturnen volwassenen

We zijn verheugd om een nieuwe lessenreeks turnen voor volwassenen aan te kondigen, elke zaterdag van 19u tot 20u30. Of je nu vroeger hebt geturnd en de draad weer wilt oppakken, of als je nog nooit hebt geturnd en nieuwsgierig bent naar deze prachtige sport, onze lessen zijn perfect voor jou!

Ons doel is om volwassenen de kans te geven om (opnieuw) te genieten van turnen, in een veilige en ondersteunende omgeving. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen wordt aangepast aan jouw niveau, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan werken en groeien.

Kom en ontdek hoe leuk en uitdagend turnen kan zijn! Schrijf je in en beleef plezier terwijl je werkt aan je kracht, flexibiliteit en coördinatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze turnlessen voor volwassenen!

Deze les wordt enkel aangeboden bij minimaal 8 inschrijvingen.

 

Zaterdag 19u-20u30

De lessenreeks loopt tot de start van kerstvakantie 2024. In totaal 10 lessen.

Prijs: 75 euro

Aerobics BBB

Sport je graag op muziek en in groep? En wil je graag je spieren verstevigen en werken aan een betere lichamelijke conditie? Dan is onze Aerobics BBB misschien wel iets voor jou. Iedereen kan aan Aerobics doen. De trainers voorzien in hun instructie vaak een hi-impact en een low-impact variant van oefeningen en pasjes. Zo kan iedereen de les volgen op zijn eigen tempo. Onze lessen kennen een vaste opbouw. We starten met een korte opwarming, om blessures voorkomen. Nadien schakelen we over naar wat meer up-tempo pasjes waarbij we aan onze conditie, maar ook aan onze spieren gaan werken. Vervolgens halen we ons matje boven voor een aantal grondoefeningen. Hier gaan we ons wat meer focussen op de verschillende spiergroepen. We trainen onze Billen, Buik, Benen, maar ook  onze armen, rug, bekken enz. Alles komt aan bod! We sluiten de lessen steeds af met een ‘coolingdown’ waarbij we onze spieren even laten rekken en tot rust laten komen.

Aerobics kent veel vormen en iedere lesgever heeft uiteraard zijn stijl. Wij proberen in al onze lessen, zoveel mogelijk variatie te brengen, door te werken met verschillende materialen zoals: steps, gewichtjes, ballen, dynabands,… of door te variëren in de vorm:  stepaerobics, HIIT, Tabata, Circuit, bodyshape,…

Op maandag en donderdag wordt de les gegeven door Evy Joly. Op woensdag door Lynn Nachtergaele.

Gelieve zelf een matje en handdoek mee te brengen 

 

Maandag om 19u00

Woensdag om 20u00

Donderdag om 20u00

Duur: 1 uur

Prijs: 130 euro

Total body gym

Heb je nood aan een training zonder moeilijke choreografieën waar spierversterkend wordt gewerkt dan is deze training zeker iets voor jou (mannen, vrouwen, jong en oud zijn welkom). Na een algemene warming-up volgen een reeks spierverstevigende oefeningen waarbij systematisch elke spiergroep wordt getraind. Het programma bevat een mix van verschillende spierverstevigende methoden, zodat de spieren steeds op een andere wijze worden getraind. Je oefent niet alleen met de klassieke handhaltertjes, We hebben veel materiaal in huis : dynabands, ballen, steps,… De spieren worden strakker en dit resulteert in een merkbare figuurverbetering!

Gelieve zelf een matje en handdoek mee te brengen 

Voor deze groep is momenteel geen trainer, we houden je graag op de hoogte via de wachtlijst.

 

Maandag om 20u00

Duur: 1 uur

Prijs: 130 euro

Total body gym (senioren)

Voor jonge en minder jonge 50+ers die hun conditie en soepelheid op peil willen houden en verbeteren. Via een opwarming zonder springen maar best pittig, gaan we over tot allround rugbesparende oefeningen waarbij alle spiergroepen aan bod komen en uitgedaagd worden. De toffe en ontspannen sfeer krijg je er gratis bij. Voor mannen en vrouwen!

Gelieve zelf een matje en handdoek mee te brengen 

 

Donderdag om 19u00

Duur: 1 uur

Prijs: 130 euro

Seniorengym

De lessen onderhoudsgymnastiek voor senioren worden op muziek gegeven.  

Alle spieren komen aan bod, evenwicht, coördinatie, lenigheid, versterkende en ontspanningsoefeningen. 

De gemiddelde leeftijd van de leden is tussen de  60 en de 85 jaar. 

Dit is een groep van vrienden die na de les meestal samen wat gaan bijpraten in de cafetaria.

Gelieve zelf een matje of handdoek mee te brengen 

Groetjes 

Monique 

 

Maandag om 15u00

Duur: 1 uur

Prijs: 130 euro