Contacteer ons

Heb je vragen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor dringende vragen kan je bellen naar onderstaand telefoonnummer. Je kan hier ook ons aanspreekpunt voor integriteit contacteren en een ongeval melden.

Locatie: de sporthal van Hoeilaart

Koldamstraat 9a, 1560 Hoeilaart

Neem contact met ons op

Dringende vragen:

Gelieve vragen over proeflessen, beschikbaarheid van groepen, attesten,… enkel via mail te stellen.

Dringende vragen: bel naar 0471267654

 

Aanspreekpunt integriteit

Indien je niet correct behandeld bent, je grensoverschrijdend gedrag ervaren hebt, pestgedrag hebt ervaren,…

Neem contact op met Ellen: 0485 73 70 66

Andere vragen worden niet beantwoord!

 

Ombudsvrouw

Bel naar Kristel op het nummer: +32 477 31 43 45 als je een klacht, of persoonlijk probleem hebt, of nood hebt aan een luisterend oor.

Vaak gestelde vragen:

Kan ik een proefles volgen?

Ja, je kan een gratis proefles volgen. Je hoeft dit niet te verwittigen via mail. Je mag gewoon langskomen en deelnemen aan een les. Laat het aan de start van de les even weten aan de trainers.

 

Kan ik een plaats reserveren?

Nee, het is niet mogelijk een plaats te reserveren.

 

Is er nog plaats in de groep?

Als je probeert in te schrijven kan je zien of er nog plaats is of niet.

 

Er is geen plaats meer, wat nu?

Vanaf dit seizoen werken we niet meer met een wachtlijst. Je kan er voor kiezen je e-mailadres achter te laten zodat we je kunnen contacteren wanneer er een plaats vrij komt. Hoeveelste je staat maakt niet uit, iedereen wordt gelijktijdig geïnformeerd en de plaats op de website wordt geopend. Er is dus geen volgorde.

 

Beginner of gevorderd?

Voor de gevorderde lessen verwachten we minstens 2 jaar ervaring van de gymnast.

 

Zelfde groep als broer/zus/…?

Je kiest de groep volgens je leeftijd en niveau. We maken geen uitzondering om bij je broer/zus/vriend/vriendin/… samen in de groep te zitten.

 

Ik kan maar 1 keer per week komen?

We hebben enkele groepen die 2 keer per week les hebben. We verwachten dus dat je 2 keer per week komt. Het is niet mogelijk om 1 van de 2 dagen te kiezen bij de inschrijving.

 

Startdatum/einddatum?

Raadpleeg de algemene informatie op de home pagina.

 

Welke kledij moet ik dragen?

Voor de turnlessen is sportieve kledij voldoende, je mag ook een turnpakje dragen. Geen sokken, wel turnpantoffels of blote voeten. We dragen ook geen sieraden, voor de veiligheid van de gymnast en trainer.

 

Waar gaan de lessen door?

Alle turnlessen voor peuters, 1e, 2e kleuterklas en freerunning gaan door in de sporthal. G-Gym gaat door in de sporthal van Sint-Clemens. Alle andere turn en trampoline lessen gaan door in de nieuwe turnhal (net naast de sporthal). De lessen voor volwassenen gaan door in de polyvalente zaal bovenaan in de Koldam site.

 

Kan ik uitschrijven?

Nee, je inschrijving is definitief. Het is niet mogelijk om uit te schrijven.

 

 

 

Ongeval?

Heb je je tijdens een van onze lessen bezeerd? Ga voor de zekerheid naar de dokter en neem onderstaand attest mee. Laat het invullen en stuur het daarna door naar dit e-mailadres: elien.verheyden@gmail.com . Vergeet het attest van genezing niet door te sturen voor je weer komt sporten! Lees alles na op de website van Gymfed.

Vul je e-mailadres in om al onze mails te ontvangen (enkel nodig indien je geen lid bent)

* indicates required