Contacteer ons

Heb je vragen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor dringende vragen kan je bellen naar onderstaand telefoonnummer. Je kan hier ook ons aanspreekpunt voor integriteit contacteren en een ongeval melden.

Locatie: de sporthal van Hoeilaart

Koldamstraat 9a, 1560 Hoeilaart

Neem contact met ons op

Dringende vragen:

Bel naar Siebren op het nummer: 0471 26 76 54
Gelieve vragen over proeflessen, beschikbaarheid van groepen, attesten,… enkel via mail te stellen.

Aanspreekpunt integriteit

Neem contact op met Ellen: 0485 73 70 66 indien je een klacht hebt,  je niet correct behandeld bent, je grensoverschrijdend gedrag ervaren hebt. 

Ombudsvrouw

Bel naar Kristel op het nummer: +32 477 31 43 45 als je een klacht, of persoonlijk probleem hebt, of nood hebt aan een luisterend oor.

Vaak gestelde vragen: 

Kan ik een proefles volgen?

Ja, je kan een gratis proefles volgen. Je hoeft dit niet te verwittigen via mail. Je mag gewoon langskomen en deelnemen aan een les. Laat het aan de start van de les even weten aan de trainers.

Is er nog plaats in de groep?

Als je probeert in te schrijven kan je zien of er nog plaats is of niet. 

Er is geen plaats meer, wat nu? 

Je kan jezelf op de wachtlijst plaatsen via het formulier dat je vindt bij inschrijvingen. Als er plaats vrijkomt nemen we contact met je op. 

Welke kledij moet ik dragen? 

Voor de turnlessen is sportieve kledij voldoende, je mag ook een turnpakje dragen. Geen sokken, wel turnpantoffels of blote voeten. We dragen ook geen sieraden, voor de veiligheid van de gymnast en trainer. 

Ongeval?

Heb je je tijdens een van onze lessen bezeerd? Ga voor de zekerheid naar de dokter en neem onderstaand attest mee. Laat het invullen en stuur het daarna door naar dit e-mailadres: elien.verheyden@gmail.com . Vergeet het attest van genezing niet door te sturen voor je weer komt sporten! Lees alles na op de website van Gymfed.

Vul je e-mailadres in om al onze mails te ontvangen (enkel nodig indien je geen lid bent)

* indicates required